Over ons

Op zoek naar inspiratie voor je woning of tuin? Dan is wonen en tuin online de plek voor jou! Deze blogwebsite staat bomvol met alle informatie die jij nodig hebt om je huis of tuin de make-over te geven die het verdient! Laat je inspireren door onze blogs met verschillende stijlen , tips en handige weetjes!

Neem contact op!
perfect onderhouden tuin, hoveniers

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie!

In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is!

Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites.

Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!